Gezondheidszorg

Verhoogde schoonmaak efficiëntie met een lagere werkdruk en lagere kosten!

Optimaliseer en digitaliseer jouw schoonmaakdienst met onze datagedreven oplossing. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak jouw schoonmaakpersoneel nog beter ondersteund in de uitvoering, het schoonmaakproces inclusief protocollen van A tot en met Z standaardiseert en digitaliseert (van planning, naar uitvoering, tot kwaliteitscontrole) en jouw kosten aanzienlijk verlaagt door maximale efficiëntie en optimalisatie.

Vraag offerte aan

Voordelen Smart cleaning

Automatisering

Voor de dagelijkse planning van de schoonmaak zullen geen medewerkers meer nodig zijn omdat onze Smart Cleaning oplossingen dit zelf kunnen. Door middel van verschillende datastromen (bijv. koppeling met het huidige EPD-systeem, sensoren etc.) gecombineerd met de huidige werkafspraken (SLA) worden de werkprogramma’s en schoonmaakactiviteiten continue bijgewerkt op de tablets van het schoonmaakpersoneel. Zo krijgen ze het ook automatisch te zien als een patiënt een kamer verlaat en deze ruimte schoongemaakt moet worden. Elke dag weer een geautomatiseerde optimalisatie van het schoonmaakonderhoud, gericht op kwaliteitsborging en continu verbeteren. Dat is echt uniek!

Digitalisering

Medewerkers zullen met een tablet gaan werken, een tablet die niet zomaar kwijtraakt of die niet leesbaar is als er een beetje water overheen komt. Het werkprogramma is dus te allen tijde geborgd, in te zien en 24/7 opvraagbaar. Ook bij personeelsvervanging tijdens ziekte of verlof is de taak direct visueel overdraagbaar. Zonder lange inwerkprogramma’s is deze kennis en de kwaliteit hierbij digitaal geborgd. Ook worden op de tablet de extra opdrachten en geconstateerde defecten (toilet verstopt etc.) direct gecommuniceerd en geregistreerd. Het schoonmaakpersoneel geeft aan wat zij wanneer hebben schoongemaakt en dit is direct in het systeem te zien.

Optimalisatie en kostenbesparing

Met de efficiëntie van onze smart cleaning oplossingen ga je ervoor zorgen dat je hetzelfde werk kan gaan doen met minder medewerkers, de personeelsuitdagingen worden hiermee opgevangen. Je maakt gerichter schoon, verkort de looptijden en aansturende rollen worden versimpeld. Daarnaast zorg je er ook voor dat er geen producten en middelen verspild worden waardoor de oplossingen ook nog super duurzaam zijn.

“Optimalisatie voor hoge efficiëntie en effectiviteit”

Overige voordelen smart cleaning

  • Beschikbaar in meer dan 20 talen;
  • Naast een lijstweergave worden de werkzaamheden ook via een plattegrond gevisualiseerd;
  • De medewerkers kunnen direct met elkaar communiceren via de chat functie;
  • Via de back-up functie worden verlof en ziekte zo opgevangen door andere medewerkers die in de buurt schoon moeten maken;
  • Medewerkers kunnen met 1 druk op de knop aangeven dat zij extra werkzaamheden hebben uitgevoerd;
  • Leidingevende kunnen met 1 druk op de knop nieuwe verzoeken bij de medewerker wegleggen;
  • Vanwege onze Geo-Fencing kan de applicatie alleen binnen het gebouw worden geopend, zo blijven eventuele gevoelige gegevens altijd binnen jouw eigen muren;

Hoe werkt het?

Data analyse: De sensoren houden bij hoe vaak ruimtes gebruikt en hoe intensief deze gebruikt worden. Deze gegevens worden verzameld en gebruikt om looproutes te bepalen voor het schoonmaakpersoneel.

Live updates gedurende de dag: Gedurende de dag worden de ruimtes geüpdatet als deze schoongemaakt zijn. Als er een ruimte intensief gebruikt is en gelijk schoongemaakt moet worden, zien de schoonmaakmedewerkers dit op hun tablet en kan hun looproute hierop worden aangepast. 

Data optimalisatie: De verzamelde data wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving en kan vervolgens weer gebruikt worden om schoonmaakprocessen te optimaliseren. 

Award winning technologie

Op de internationale vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne heeft onze exclusieve partner Soobr de prestigieuze Purus Innovation Award 2023 in ontvangst mogen nemen. De Award werd gewonnen in de categorie: Digital Tool and Systems. Een grote eer voor ons werk en natuurlijk een mooie bevestiging vanuit de markt. Met deze prijs op zak blijven wij de toekomst van de commerciële schoonmaakbranche vormgeven en zorgen we voor schone, efficiënte en duurzame schoonmaakomgevingen    

Chain Between preferred partner

Chain Between is dé exclusieve partner van Soobr. Wij zijn een open ecosysteem en delen graag onze expertise om elkaars dienstverlening te versterken. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van een samenwerking.