WAAROM
CHAIN BETWEEN

Ervaring, kennis en een grote dosis motivatie leidde in 2023 tot de start van Chain Between.

De schakel in optimale samenwerking tussen technologie, software en de mens. Chain Between is de doorvertaling van facilitaire data en inzichten naar een concrete dienstverlening.

Chain Between

Wij bieden bedrijven hoogwaardige en persoonlijke service bij Smart Cleaning software implementatie, trainingen en het adviseren & begeleiden van bedrijven die met smart data hun processen willen optimaliseren. Daarnaast verzorgen wij de analyses en vertalingen van facilitaire gebouwdata naar heldere rapportages. Wij zijn de ontbrekende schakel in de facilitaire dataketen.

Door opgebouwde expertise en meer dan 15 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, kennen wij de markt en de uitdagingen van onze klanten erg goed. De laatste jaren is er een duidelijke ontwikkeling te zien bij professionele bedrijven: de behoefte aan inzicht, flexibiliteit en data om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Chain Between ondersteunt bij:

  • Optimaliseren van het schoonmaak-/facilitaire proces
  • Optimaliseren van de personeelsbezetting
  • Gebouw- en vastgoedbeheer
  • Werkplekbezetting en ruimtegebruik
  • Smart Cleaning & Facility tender & aanbesteding
  • Transitie datagedreven facilitaire organisatie (inbesteed <-> uitbesteed)
  • Facilitaire data-analyses

Wat kan Smart Cleaning voor jouw bedrijf betekenen?

Chain Between biedt geoptimaliseerde en een op behoefte gerichte planning en uitvoering van schoonmaakonderhoud op basis van data en kunstmatige intelligentie aan. Met behulp van bestaande dienstspecificaties, gebouwgegevens en sensorgegevens wordt de werkelijke schoonmaakbehoefte bepaald (de werkelijke vraag en het aanbod!).

De gecombineerde gegevens resulteren in een dynamische routeplanning die op de plattegrond van het gebouw wordt gevisualiseerd en op een tablet of smartphone aan het schoonmaakpersoneel wordt getoond. Hierdoor kunnen de meest tijdrovende stappen van het schoonmaakproces worden geautomatiseerd, wat resulteert in kostenbesparingen, transparantie en kwaliteitsverbetering.

“Niet elke dag álles doen, maar wel elke dag het juíste.”

De voordelen van Smart Cleaning op een rij

  • Procesoptimalisatie: op basis van data en kunstmatige intelligentie worden de dagelijkse schoonmaakprocessen geoptimaliseerd.
  • Traceerbaarheid: alle eisen, procedures en processen zijn te allen tijden traceerbaar voor alle betrokkenen.
  • Flexibiliteit: ongeacht de veranderingen in het gebruik van de gebouwen past de software zich altijd aan de individuele behoefte aan.

Chain Between preferred partner

Chain Between is dé exclusieve partner van Soobr. Wij zijn een open ecosysteem en delen graag onze expertise om elkaars dienstverlening te versterken. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van een samenwerking.