SOFTWARE & IMPLEMENTATIE

De Smart Cleaning software ondersteunt de standaardisatie van processen en is een geavanceerde technologische oplossing die op basis van data en kunstmatige intelligentie het schoonmaakproces optimaliseert.

Software

Slimme technologie

Onze software maakt gebruik van slimme technologieën en algoritmen om schoonmaakactiviteiten te plannen, taken toe te wijzen en de prestaties te monitoren. Het stelt schoonmaakbedrijven en facilitaire teams in staat om hun schoonmaakactiviteiten te optimaliseren en een hoogwaardige schoonmaakdienst te leveren.

De software analyseert gegevens zoals de grootte en indeling van de ruimte, de benodigde frequentie van schoonmaak en de beschikbaarheid van personeel. Op basis van deze informatie wordt een efficiënt schoonmaakschema opgesteld, waarbij de juiste taken op het juiste moment worden toegewezen aan de schoonmaakmedewerkers.

Naadloze integratie met jouw software

Het grote onderscheidende vermogen is de mogelijkheid om onze Smart Cleaning software met alle IoT platformen en FM software systemen te integreren om data uit te wisselen t.b.v. de optimalisatie van de facilitaire processen. Denk hierbij aan de software voor beddenregistratie in ziekenhuizen, ERP systemen, bureau-/werkpleksensoren, FMIS systemen, reserveringssystemen en overige IoT platformen.

Waarborgen van kwaliteit

Daarnaast helpt smart cleaning software bij het monitoren van de prestaties en het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaakactiviteiten. Via sensoren, IoT-apparaten en andere slimme technologieën kan de software real-time gegevens verzamelen. Bijvoorbeeld over de bezettingsgraad van ruimtes, het bureaugebruik, de schoonmaaktijden en de voorraad van schoonmaakmiddelen. Op basis van deze gegevens kan de software feedback geven aan de schoonmaakmedewerkers en het management, waardoor eventuele problemen snel kunnen worden opgelost en de schoonmaakprestaties kunnen worden verbeterd.

Implementatie

De implementatie van smart cleaning software vereist een zorgvuldige planning en integratie in de bestaande bedrijfsprocessen.

Implementatieproces

Het begint met een grondige analyse van de schoonmaakbehoeften en -processen van een organisatie. Vervolgens wordt de software aangepast aan deze specifieke behoeften en geïntegreerd met andere systemen, zoals personeelsplanning, voorraadbeheer en facility management. Training en opleiding van het personeel zijn ook essentieel om ervoor te zorgen dat deze vertrouwd raken met de nieuwe software en optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden ervan.

Borging

We werken volgens een gestandaardiseerd implementatieplan met vaste kwaliteitscontroles. Bij elke ‘gate’ moeten de afgesproken stappen behaald zijn om door te kunnen naar de volgende implementatiestap. Zo borgen wij het gehele implementatieproces en zorgen voor een zorgvuldige integratie en begeleiding van de operationele teams.

“Optimalisatie voor hoge efficiëntie en effectiviteit”

Geavanceerd hulpmiddel

Smart cleaning software is een waardevol hulpmiddel voor schoonmaakbedrijven en facilitaire teams die streven naar efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit in hun schoonmaakactiviteiten. Met geavanceerde functies en intelligente algoritmen helpt deze software bij het optimaliseren van het schoonmaakproces en het leveren van hoogwaardige reinigingsdiensten. Door middel van zorgvuldige implementatie en training kan de software naadloos worden geïntegreerd in de bestaande bedrijfsprocessen en bijdragen aan een succesvolle en duurzame schoonmaakstrategie.

Chain Between preferred partner

Chain Between is dé exclusieve partner van Soobr. Wij zijn een open ecosysteem en delen graag onze expertise om elkaars dienstverlening te versterken. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van een samenwerking.