Schoonmaakleverancier

Complete gedigitaliseerde schoonmaak met altijd de juiste mensen op de juiste plek!

Revolutioneer jouw schoonmaakdiensten met onze datagedreven oplossing. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak de kwaliteit van jouw schoonmaak nog verder verhoogt terwijl deze ook bijdraagt aan de medewerkerstevredenheid. Met onze digitale oplossing ben jij volledig klaar voor de innovatieve en duurzame toekomst!

 

Vraag offerte aan
de positieve resultaten die smart cleaning voor onze klanten hebben

Smart cleaning voor schoonmaakleveranciers

Digitalisatie van A tot Z op 1 plek

Nooit meer verschillende applicaties en dashboards voor jouw dienstverlening. Met ons centrale open source platform heb je alle benodigdheden in 1 applicatie. Een applicatie die ook nog eens super toegankelijk is voor het schoonmaakpersoneel. Met onze smart cleaning oplossingen wordt jouw schoonmaakproces volledig gedigitaliseerd op één centrale locatie!

Het antwoord op personeelstekorten

Onze smart cleaning oplossingen zorgen ervoor dat jouw personeel alleen schoonmaakt op de plaatsten die daadwerkelijk gebuikt zijn. Hierdoor zal een efficiëntieverhoging van 5% tot 10% op de huidige ureninzet plaatsvinden. Gevolg? Taken worden geoptimaliseerd en samengevoegd waardoor er geen openstaande taken vanwege de personeelstekorten meer zijn. De technische en belevingskwaliteit blijft daarbij minimaal gelijk.

Ondersteuning schoonmaakpersoneel

Onze oplossingen zullen het werk van de schoonmaakmedewerkers niet overnemen maar verder gaan ondersteunen. Het zijn namelijk een extra paar digitale ondersteunende ogen. Doormiddel van datagedreven routes en versimpelde communicatie zorgt smart cleaning ervoor dat het werk van de schoonmaakmedewerkers leuker wordt. Dit allemaal terwijl zij zelf in de lead blijven en de regie en autonomie daarbij volledig behouden.’ Zij blijven en worden steeds meer de echte expert op de locatie. 

“Hoge effectiviteit door de juiste mensen op de juiste plek”

Overige voordelen smart cleaning

  • Beschikbaar in meer dan 20 talen;
  • Naast een lijstweergave worden de werkzaamheden ook via een plattegrond gevisualiseerd;
  • De medewerkers kunnen direct met elkaar communiceren via de chat functie;
  • Via de back-up functie worden verlof en ziekte direct tijdelijk opgevangen door de overige medewerkers;
  • Medewerkers kunnen met 1 druk op de knop aangeven dat zij extra werkzaamheden hebben uitgevoerd;
  • Leidingevende kunnen met 1 druk op de knop nieuwe verzoeken bij de medewerker wegleggen;
  • Vanwege onze Geo-Fencing kan de aplicatie alleen binnen het gebouw worden geopend.

Hoe werkt het?

Data analyse: De sensoren houden bij hoe vaak ruimtes gebruikt en hoe intensief deze gebruikt worden. Deze gegevens worden verzameld en gebruikt om looproutes te bepalen voor het schoonmaakpersoneel.

Live updates gedurende de dag: Gedurende de dag worden de ruimtes geüpdatet als deze schoongemaakt zijn. Als er een ruimte intensief gebruikt is en gelijk schoongemaakt moet worden, zien de schoonmaakmedewerkers dit op hun tablet en kan hun looproute hierop worden aangepast. 

Data optimalisatie: De verzamelde data wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving en kan vervolgens weer gebruikt worden om schoonmaakprocessen te optimaliseren. 

Award winning technologie

Op de internationale vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne heeft onze exclusieve partner Soobr de prestigieuze Purus Innovation Award 2023 in ontvangst mogen nemen. De Award werd gewonnen in de categorie: Digital Tool and Systems. Een grote eer voor ons werk en natuurlijk een mooie bevestiging vanuit de markt. Met deze prijs op zak blijven wij de toekomst van de commerciële schoonmaakbranche vormgeven en zorgen we voor schone, efficiënte en duurzame schoonmaakomgevingen    

Chain Between preferred partner

Chain Between is dé exclusieve partner van Soobr. Wij zijn een open ecosysteem en delen graag onze expertise om elkaars dienstverlening te versterken. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van een samenwerking.