PAKKETTEN & OPLOSSINGEN

Het maken van de juiste keuze bij het selecteren van een smart cleaning softwareoplossing is van groot belang om optimaal te profiteren van de voordelen die het biedt. Wij kunnen je hier uiteraard bij helpen.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

De juiste keuze

Efficiëntie en effectiviteit in het schoonmaakproces is van cruciaal belang om een optimale gebruikerservaring te bieden en een positieve indruk achter te laten. Wanneer gewenst, adviseren we je op basis van een grondig vooronderzoek. We kijken naar de specifieke behoefte op basis van de grootte van je pand, de aard van de schoonmaakactiviteiten en de gewenste functionaliteiten. Zo maken we samen de juiste keuze. 

Wat is inbegrepen?

€0,30/m2

 • Digitale werktaken
 • Visualisatie met behulp van plattegronden
 • Data-analyse en tijdsregistratie
 • Kwaliteitsbeheer
 • Schoonmaak op aanvraag
Meer weten?

Pakket Plus

Dynamische taakplanning en digitaal prestatiebewijs

Pakket Plus is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een complete schoonmaakoplossing. Met dit pakket krijg je toegang tot een breed scala aan functies die je schoonmaakactiviteiten naar een hoger niveau tillen. Geniet van geautomatiseerde planning, real-time meldingen en statusupdates, en intelligente route-optimalisatie. Dit pakket biedt je alles wat je nodig hebt om je schoonmaakproces efficiënter en effectiever te maken.

Pakket Health

Datagedreven schoonmaak – de complete oplossing voor de gezondheidszorg

De perfecte datagedreven oplossing voor een slimmere schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg. Dit pakket tilt de schoonmaak naar een hoger niveau met geavanceerde technologie en slimme functionaliteiten.

Met de mogelijkheid om te integreren met bestaande interfaces en softwareprogramma’s vanuit bijvoorbeeld het EPD/beddenregistratie-, verlonings-/planningsystemen binnen de organisatie, kunnen we deze real-time gegevens direct inzetten voor de optimalisatie van het schoonmaakonderhoud. Het is de oplossing om de dienstverlening richting de interne klant optimaal door te blijven ontwikkelen (verder procesoptimalisatie en kwaliteitsverhoging), proactief te handelen en zo een gezonde en comfortabele omgeving te creëren.

Wat is inbegrepen?

€0,40/m2

Alle functies van “Plus” met de volgende extra functies:

 • Dynamische taakplanning
 • Digitaal patiëntvertrek.
 • API-koppeling CAFM/EPD etc.
 • In kaart brengen van complexe schoonmaakprogramma’s.
Meer weten?

Wat is inbegrepen?

€0,55/m2

Alle functies van “Plus” met de volgende extra functies:

 • Dynamisch & op sensorgebaseerde taakplanning (werkelijke bezetting)
 • Integratie van de sensoren / Connectie API
 • Data-analyse en rapportage – Pro
 • Ondersteuning (Support) – Pro
Meer weten?

Pakket Pro

Datagedreven schoonmaak vanuit inzet sensoren 24/7

Voor degenen die graag het meeste uit hun gegevens willen halen, is er Pakket Pro. Dit pakket is aangesloten op het (eigen) IoT/sensor-platform en biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden en geavanceerde data-analyse. 

Je krijgt toegang tot gedetailleerde rapporten, trendanalyses en KPI’s die je inzicht geven in de prestaties van je schoonmaakactiviteiten. Identificeer inefficiënties, ontdek verbetermogelijkheden en maak data-gestuurde beslissingen die je helpen om de hoogste kwaliteit te leveren. Gekoppeld en geïntegreerd met de huidige datastromen en interfaces (CAFM/ERP systemen) binnen het gebouw.

Chain Between preferred partner

Chain Between is dé exclusieve partner van Soobr. Wij zijn een open ecosysteem en delen graag onze expertise om elkaars dienstverlening te versterken. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van een samenwerking.