CONSULTANCY

Wij bieden waardevolle expertise en begeleiding bij de implementatie van Smart Software binnen je bedrijf en facilitaire teams.

Professioneel advies en ondersteuning

Implementatie en on-boarding, facilitaire data analyse en rapportages, advies in IoT/Facilities platform en smart concepts zijn o.a. de onderwerpen die vanuit Chain Between gefaciliteerd worden.We helpen bij het implementeren en optimaliseren van slimme schoonmaakoplossingen voor je bedrijf. We bieden je professioneel advies en ondersteuning om het maximale uit de smart cleaning software te halen, de verkregen data te analyseren en de schoonmaakprocessen te verbeteren.

We beschikken over diepgaande kennis van zowel de schoonmaakindustrie (15+ jaar) als de technologische aspecten van smart cleaning software. We begrijpen de uitdagingen waarmee (schoonmaak)bedrijven te maken hebben, zoals het optimaliseren van de efficiëntie, het waarborgen van de kwaliteit en het beheren van de kosten. Tegelijkertijd hebben we expertise op het gebied van slimme technologieën, smart buildings, gegevensanalyse en procesoptimalisatie.

Bij de implementatie van smart cleaning software speelt consultancy een belangrijke rol bij het begeleiden van het hele proces. We analyseren de behoeften en doelstellingen van je organisatie, identificeren de juiste softwareoplossingen en helpen bij het opstellen van een implementatieplan. We bieden begeleiding bij de integratie van de software in de bestaande IT-infrastructuuren zorgen voor een naadloze API-koppeling. Dat zorgt voor een soepele overgang. Daarnaast kun je met onze consultancy dienst training en opleiding bieden aan je personeel om ervoor te zorgen dat zij de software effectief kunnen gebruiken.

Naadloze integratie

Tijdens de implementatiefase helpen we bij het aanpassen van de smart cleaning software aan de specifieke behoeften van je organisatie. We werken nauw samen met het schoonmaakteam om processen en workflows te optimaliseren, taken toe te wijzen en rapportagestructuren op te zetten. Dit zorgt ervoor dat de software naadloos integreert met de bestaande bedrijfsprocessen en maximale voordelen biedt.

Na de implementatie blijven we een waardevolle partner door middel van voortdurende ondersteuning en advies. We monitoren de prestaties van de smart cleaning software, analyseren de verzamelde gegevens en bieden inzichten en aanbevelingen voor verdere verbeteringen. We helpen je bij het interpreteren van de gegevens en het identificeren van kansen voor procesoptimalisatie, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering.

“We ondersteunen je op maat.”

Kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid

Met consultancy bieden we een belangrijke bron van expertise en begeleiding voor (schoonmaak)bedrijven die willen profiteren van de voordelen van slimme schoonmaakoplossingen. We geven professioneel advies, implementatiebegeleiding en voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat de smart cleaning software optimaal wordt benut en de schoonmaakprocessen worden geoptimaliseerd. Met onze diepgaande kennis en ervaring dragen we bij aan het succes van je organisatie en helpen we om de kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid te verbeteren.

Chain Between preferred partner

Chain Between is dé exclusieve partner van Soobr. Wij zijn een open ecosysteem en delen graag onze expertise om elkaars dienstverlening te versterken. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van een samenwerking.