Bedrijven

Transparante schoonmaak met de (data)regie volledig in eigen handen!

Revolutioneer jouw schoonmaakdiensten met onze datagedreven oplossing. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak jouw schoonmaak via één centraal open source platform laat lopen. Hierdoor ben jij niet meer afhankelijk van jouw schoonmaak leverancier en heb je de regie altijd in eigen hand!

Vraag offerte aan

Smart cleaning voor bedrijven

Inzet op basis van benodigde schoonmaak

Onze smart cleaning oplossingen zorgen ervoor dat de schoonmaak wordt afgestemd op te dynamiek van het gebouw. Dit is voordelig als er veel hybride werkplekken zijn die niet dagelijks moeten worden schoongemaakt. De ruimtes worden alleen nog maar op basis van gebruik schoongemaakt en zo hoef je dus nooit te veel schoonmaak in te kopen.

Volledige digitalisering

Jouw schoonmaak volledig gedigitaliseerd op één centraal open source platform. Dit zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van jouw vaste leverancier en zo voorkom je een vendor lock-in. Zo zorg jij dat je het contractbeheer en de (data)regie volledig in eigen hand houdt.

“Optimalisatie voor hoge efficiëntie en effectiviteit”

Transparantie en de volledige regie

met onze smart cleaning oplossingen krijg jij een volledig 24/7 inzicht in het werkelijk gebruik van jouw pand. Zo zie je precies welke ruimtes behoefte hebben aan schoonmaak en kan je werken o.b.v nieuwe contractmodellen. Daarnaast blijf je eigenaar van jouw gebouw en heb je de volledige regie over eigen gebouw- en gebruikersdata. 

Overige voordelen smart cleaning

  • Beschikbaar in meer dan 20 talen;
  • Naast een lijstweergave worden de werkzaamheden ook via een plattegrond gevisualiseerd;
  • De medewerkers kunnen direct met elkaar communiceren via de chat functie;
  • Via de back-up functie worden verlof en ziekte direct tijdelijk opgevangen door de overige medewerkers.
  • Medewerkers kunnen met 1 druk op de knop aangeven dat zij extra werkzaamheden hebben uitgevoerd;
  • Leidingevende kunnen met 1 druk op de knop nieuwe verzoeken bij de medewerker wegleggen;
  • Vanwege onze Geo-Fencing kan de aplicatie alleen binnen het gebouw worden geopend.

Hoe werkt het?

Data analyse: De sensoren houden bij hoe vaak ruimtes gebruikt en hoe intensief deze gebruikt worden. Deze gegevens worden verzameld en gebruikt om looproutes te bepalen voor het schoonmaakpersoneel.

Live updates gedurende de dag: Gedurende de dag worden de ruimtes geüpdatet als deze schoongemaakt zijn. Als er een ruimte intensief gebruikt is en gelijk schoongemaakt moet worden, zien de schoonmaakmedewerkers dit op hun tablet en kan hun looproute hierop worden aangepast. 

Data optimalisatie: De verzamelde data wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving en kan vervolgens weer gebruikt worden om schoonmaakprocessen te optimaliseren. 

Award winning technologie

Op de internationale vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne heeft onze exclusieve partner Soobr de prestigieuze Purus Innovation Award 2023 in ontvangst mogen nemen. De Award werd gewonnen in de categorie: Digital Tool and Systems. Een grote eer voor ons werk en natuurlijk een mooie bevestiging vanuit de markt. Met deze prijs op zak blijven wij de toekomst van de commerciële schoonmaakbranche vormgeven en zorgen we voor schone, efficiënte en duurzame schoonmaakomgevingen    

Chain Between preferred partner

Chain Between is dé exclusieve partner van Soobr. Wij zijn een open ecosysteem en delen graag onze expertise om elkaars dienstverlening te versterken. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden van een samenwerking.