Home / Blogs / Nieuws en blogs / Investeer slim: Smart Cleaning voor facility managers

Als facility manager streef je voortdurend naar optimalisatie van operationele processen. Bij Chain Between begrijpen we de reële zorgen die gepaard gaan met het overwegen van nieuwe technologieën. Onze smart cleaning-oplossingen zijn doordacht ontworpen met duurzaamheid, efficiëntie, transparantie en flexibiliteit als kernprincipes. Ze zijn efficiënt, helpen om slimme feitelijke keuzes te maken en leveren langdurig voordeel op. Wat deze oplossingen echt onderscheidt, zijn de langetermijnvoordelen die de initiële investering ruimschoots rechtvaardigen.
Ontdek samen met ons de voordelen van Smart Cleaning voor facility management.

Open Source Smart Cleaning platform

We hebben onze smart cleaning-oplossingen ontworpen met een focus op compatibiliteit en flexibiliteit. Onze technologie is niet bedoeld om bestaande systemen te vervangen, maar om ze te versterken. Of je nu al geavanceerde facility managementtools gebruikt of een specifieke dataflow hebt, onze smart cleaning-oplossingen zijn aanpasbaar aan jouw unieke situatie. Geen enorme diversiteit aan verschillende applicaties en dashboards meer, alles wordt op 1 platform gecentraliseerd en gevisualiseerd. Dat betekent ook geen hoge kosten meer voor de aanschaf van allemaal verschillende systemen en een enorme wildgroei aan `oplossingen/kosten’ binnen jouw organisatie.

Geïntegreerde ketensamenwerking

Vanuit het centrale platform kan iedere ketenpartner bij u op locatie zijn of haar benodigde informatie ter optimalisatie van de eigen dienstverlening ophalen. Of het nu gaat om bezettingsgegevens, de optimalisatie van beveiligingsrondes of de correcte leveringen van producten voor de cateraar op basis van bezetting.

Hiermee creëer je een digitale werkomgeving binnen jouw organisatie die de optimale samenwerking tussen de ketenpartners stimuleert in plaats van afzonderlijke leveranciers. Dit leidt tot procesoptimalisatie, kwaliteitsverhoging en creëert een gezamenlijke dienstverlening richting de eigen interne klant.

Slim beheer van kosten, inzicht in besparingen

Onze smart cleaning-oplossingen zijn niet alleen een investering in technologie, maar ook in de efficiëntie en duurzaamheid van jouw hele organisatie en operatie. We bieden transparante en uitgebreide informatie over hoe de initiële investering zich vertaalt naar tastbare besparingen in de loop der tijd.

Dit omvat aspecten zoals:

 • verminderd energieverbruik;
 • efficiënter gebruik van schoonmaakmiddelen;
 • verhoogde productiviteit van het personeel;
 • en andere meetbare parameters.

We presenteren een nauwkeurige analyse van hoe onze technologie specifieke operationele kosten zal verminderen en we willen jou voorzien van de exacte cijfers die de waarde van onze smart cleaning-oplossingen onderstrepen.

Facilitaire (data)regie volledig in eigen beheer

Onze smart cleaning oplossingen leveren vanuit volledige transparantie ook op de lange termijn ontzettend veel waardevolle en feitelijke facilitaire inzichten op. En dat is niet gebruikelijk. Weten wat de bezettingsgraad en de dynamiek in een (vergader)ruimte of kantoor is, wanneer er werkelijk schoonmaakbehoefte nodig is, hoeveel tijd er ingezet is en hoeveel tijd er voor nodig is. Dat zijn enkele voorbeelden in het platform vanuit openheid en transparantie. Hiermee behoud je de facilitaire regie en het contractbeheer vanuit feitelijke inzichten volledig in eigen hand/beheer.

Uw gegevens volledig veilig

Zorgen over gegevensbeveiliging en privacy zijn terecht. Wij zijn uiterst toegewijd aan de bescherming van jouw gegevens. Onze smart cleaning-oplossingen zijn ontworpen met ingebouwde beveiligingsmaatregelen en voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van gegevensbeveiliging en privacybescherming.

NIS2-richtlijn

Onze smart cleaning oplossingen voldoen volledig aan de NIS2-richtlijn (EU-brede wetgeving inzake cyberbeveiliging) waaraan uw organisatie (mits essentiële entiteit) in 2024 op moet zijn ingericht. Uw organisatie is met onze software dus al volledig voorbereid op de digitale toekomst!

Duurzaamheid – CO2 Footprint / prestatieladder

We hebben onze smart cleaning oplossingen ontwikkeld met het oog op een duurzame wereld. Door de software en het platform in te zetten heb je een directe impact op de CO2 footprint binnen jouw organisatie. Niet alleen op de korte termijn maar vooral ook op de lange termijn.

 • looproutes van de operationele collega’s worden geoptimaliseerd;
 • er is minder afval/verbruik van materialen en middelen doordat niet elke dag alles schoongemaakt hoeft te worden;
 • je creëert je een energiereductie doordat de verlichting in deze niet gebruikte ruimtes ook echt uit blijft;
 • materiaalbestellingen worden gecentraliseerd;
 • er is minder inkoop nodig en deze wordt tegen een lagere frequentie besteld. Hierdoor zijn er minder leveringen en dus ook vervoersbewegingen nodig.

Stuk voor stuk voordelen die de initiële investering in het smart cleaning platform ruimschoots terugbetalen.

Smart Cleaning biedt een veilige toekomst

Een veilige digitale toekomst voor jouw organisatie begint met de oplossingen van Chain Between:

 • 1 centraal smart cleaning platform voor een geïntegreerde ketensamenwerking;
 • optimale samenwerking tussen ketenpartners die leidt tot kwaliteitsverhoging;
 • de facilitaire regie weer volledig in eigen beheer (transparantie en data inzichten);
 • impact op de CO2 footprint of de smart cleaning oplossingen welke op de lange termijn al direct voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden (NIS2-compliancy).

Als facility manager sta je constant voor de uitdaging om operationele processen te optimaliseren. Investeer slim in de toekomst van facility management met Chain Between’s Smart Cleaning-oplossingen.

Meer weten over de kansen van Smart Cleaning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.